Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15

Thread: [DETAILED] ALT+TAB during Loading Screen causes Black Screen.

  1. #11
    Beta Player Esquire
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    35
    Level
    19
    Points: 1,295, Level: 19
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 5
    Achievements:
    Forum Tier 2 Closed Beta Tester 31 days registered Tagger Second Class 1 year registered 1000 Experience Points
    F11 activated/deactivated window

  2. #12
    Beta Player Baronet Musiicy's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    114
    Level
    15
    Points: 826, Level: 15
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 74
    Achievements:
    Closed Beta Tester Tagger Second Class 3 months registered 500 Experience Points Forum Tier 2
    HI, REZ !

    Yes, it's worth the fat, pink comic sans !

    Could we have at least SOME FEEDBACK about this bug ?

    IT HAPPENS TO SOMEONE ALMOST EVERY GAME ! In ranked too !

    That is gamebreaking and that's without taking into account the pysche gfx bug and the real client crashes too !


    HELLO, BEFORE ANYTHING, YOU MIGHT WANT TO ADDRESS SUCH URGENT BUGFIXES !!1




    Come on and at least GIVE FEEDBACK, seriously, how is it that hard ?!
    Last edited by Musiicy; 05-12-2018 at 02:29 AM.

  3. #13
    Beta Player Recruit
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    2
    Level
    1
    Points: 35, Level: 1
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    Achievements:
    7 days registered
    agree that this is a huge game breaking bug that hi rez really needs to address.
    ppl saying just dont alt + tab really arent looking out for the overall well-being of the game.
    seeing as that is the time where you are most likely wanting to alt tab to check something real quick while waiting

    also i dont always get black screen but sometimes the loading screen just freezes (little blue ball at bottom right stops spinning)

    i have also run into a more severe version of this bug where i can ctrl+alt+del to bring up task manager
    and i can see it in the programs when i alt tab. but even when i alt tab to task manager it does not show up on top of
    paladins, it seems like paladins has completely taken over the gpu ability to draw other apps to the screen while frozen.
    and i have to do a complete restart.

    i have also run into this bug while alt tabbing before the initial game startup screens. the hi rez and georgia peach ones.

    gtx1080, i7-7700k, evo pro SSD etc

  4. #14
    Beta Player Baronet Musiicy's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    114
    Level
    15
    Points: 826, Level: 15
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 74
    Achievements:
    Closed Beta Tester Tagger Second Class 3 months registered 500 Experience Points Forum Tier 2
    I just had a free win that got me back to D4 thanks to the ennemy Drogoz who had that crash and did not play in the whole game.

    I made friends with him after the match and asked him if he alt tabbed during loading, which he did.


    Now he's one more person aware of that bug ...

    Still no signs from Hi-Rez technicians ...(


  5. #15
    Banned Recruit
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    19
    Level
    5
    Points: 276, Level: 5
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    Achievements:
    3 months registered 250 Experience Points
    Quote Originally Posted by Musiicy View Post
    I just had a free win that got me back to D4 thanks to the ennemy Drogoz who had that crash and did not play in the whole game.

    I made friends with him after the match and asked him if he alt tabbed during loading, which he did.


    Now he's one more person aware of that bug ...

    Still no signs from Hi-Rez technicians ...(


    bro this bug is too old for sure , even i made request like you from 2 months and answer was press ALT+ENTER to enter window mode if you wanna ALT Tapping as workaround to avoid game crash

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •