Results 1 to 6 of 6

Thread: Po kilku minutach od włączenia gry wyrzuca mnie do pulpitu

  1. #1
    Beta Player Recruit
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1
    Level
    2
    Points: 104, Level: 2
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    Achievements:
    100 Experience Points

    Po kilku minutach od włączenia gry wyrzuca mnie do pulpitu

    Witam. Mam problem. Normalnie włączam grę, gram kilka minut i nagle wyrzuca mnie do pulpitu. Próbowałem odinstalować i zainstalować. Nie działa. Odinstalowałem niepotrzebną grę (LoLa). To samo. Z góry dziękuję za pomoc.

  2. #2
    Beta Player Knight
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Poland
    Posts
    58
    Level
    22
    Points: 1,575, Level: 22
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    Achievements:
    Closed Beta Tester Forum Tier 2 3 months registered 1000 Experience Points
    A próbowałeś ogarnąć zgodność? Gra całkowicie ci się wyłącza czy wywala tylko do pulpitu?

  3. #3
    Beta Player Recruit
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    3
    Level
    1
    Points: 24, Level: 1
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 26
    Witam odgrzewam kotleta. Mianowicie mam problem z grą który już mnie mega irytuje...
    Problem mam taki sam jak założyciel tematu , na dodatek po przejściu na pulpit nie mogę odpalić ponownie gry muszę czekać około 15 sekund aż wyskoczy okienko z możliwością zgłoszenia błędu do HiRez. Wysyłałem już zgłoszenia setki razy i nic problem nadal się pojawia i niestety coraz częściej... Podczas jednego meczu potrafi wywalić 2-3 razy :/ Proszę o pomoc.

  4. #4
    Forum Moderator Viscount Haker519's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Poland, Katowice
    Posts
    436
    Level
    65
    Points: 9,355, Level: 65
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 295
    Achievements:
    Closed Beta Tester 1 year registered Tagger First Class Forum Tier 3 5000 Experience Points
    Możesz podać specyfikację komputera na którym grasz?
    *Disclaimer: I am a volunteer moderator. I work on best judgement and do not speak on behalf of Hi-Rez Studios.*

    Be sure to check Forum`s Code of Conduct before posting.


    Zanim zaczniesz pisać posty, zapoznaj się proszę z Regulaminem forum w polskiej wersji językowej .

    CEO of Paladins Polska


    Wszystkie linki związane z Paladins Polska - kliknij TUTAJ https://linktr.ee/PaladinsPolska

  5. #5
    Beta Player Recruit
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    3
    Level
    1
    Points: 24, Level: 1
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 26
    Widze ze parametry nic nie pomogly
    Last edited by Cz0rTi; 09-16-2017 at 03:05 PM.

  6. #6
    Forum Moderator Viscount Haker519's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Poland, Katowice
    Posts
    436
    Level
    65
    Points: 9,355, Level: 65
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 295
    Achievements:
    Closed Beta Tester 1 year registered Tagger First Class Forum Tier 3 5000 Experience Points
    Napisałeś, że sprzęt to laptop. Czy nie przegrzewa się on podczas rozgrywki?
    *Disclaimer: I am a volunteer moderator. I work on best judgement and do not speak on behalf of Hi-Rez Studios.*

    Be sure to check Forum`s Code of Conduct before posting.


    Zanim zaczniesz pisać posty, zapoznaj się proszę z Regulaminem forum w polskiej wersji językowej .

    CEO of Paladins Polska


    Wszystkie linki związane z Paladins Polska - kliknij TUTAJ https://linktr.ee/PaladinsPolska

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •