PDA

View Full Version : Russian font bug.



FDdragon
09-19-2016, 03:37 AM
so if you play on rus ver of game font is working just fine. but if you play on eng one, russian letters looking like thishttps://s17.postimg.org/qrvnbfjsb/image.png (https://postimg.org/image/qrvnbfjsb/)

EvilMojoAlyssa
09-19-2016, 11:14 AM
This has been documented and sent to the devs. Thanks for reporting!

FerroForce
11-18-2016, 02:52 AM
Plus, Russian Fonts dont display properly in main menu and after 0.37 patch russian fonts were broke in description of the heroes skills. Please fix it. I will be very grateful for this. Thank you for your support.